Velg å få levert Ferdigbetong i Ørsta

17 mars 2021
admin

Hvis dere er i fasen der all planlegging for neste store prosjekt skal ordnes og det er betong inne i bildet er det skikkelig smart å begynne å tenke på det som noe av det aller første. Betong er det materialet som danner fundamentet i det aller fleste prosjekter, både figurativt og bokstavlig og jeg vet ikke om noe annet som betyr mer enn at selve fundamentet er i orden før man begynner å bygge på resten.

Vi skulle bygge en ny parkerings-garasje i sammenheng med at et kjøpesenter skulle utvides og skulle ha masse betong til prosjektet. Fordi vi ligger i nærheten av Ørsta bestemte vi oss for å bestille Ferdigbetong i Ørsta fordi de leveringstidene vi kunne få var veldig gode og kunne tilpassen nesten direkte med de tidsplanene vi hadde i forhold til prosjektet som helhet. Det er kanskje ikke noe som er bedre for en prosjektleder enn at alle de tingene går opp å en høyere enhet, er det vel?

Velg å bestille betong i god tid

Da vi bestilte Ferdigbetong i Ørsta var det viktig for oss at vi kunne bestille betongen og selve leveringen av betongen i skikkelig god tid, sånn at vi kunne få tidsplanen til prosjektet til å gå opp. Der vi bestilte betongen vår var det heldigvis god mulighet for å få til alle de tingen og det gjorde at alle delene av prosjektet som hadde med betong å gjøre faktisk var noe av det som fungerte aller mest smidig gjennom hele prosessen.

Det å ha et bra fundamentet som man faktisk skal stole på på plass var en helt fundamental del av prosessen vår og det at alt kunne leveres så smidig og i forhold til tidsplanen var nesten litt magisk og vi kommer uten tvil til å gjøre det på samme måte igjen senere.

 

Flere nyheter