Trenger du materialer som pukk, singel eller sand?

19 juli 2020
admin

Trenger du materialer som pukk, singel eller sand?

Hvis du bor i Sande, skal starte et byggeprosjekt snart – kanskje du skal bygge ny garasje og innkjørsel, og trenger pukk, singel eller sand, er det heldigvis et knuseverk i Sande som leverer akkurat det du har behov for.

Det å starte prosjekter med bygging eller utvikling hjemme er utrolig spennende, men man møter nesten alltid på utfordringer man ikke helt har kunnet forutse før man begynte. Hva man trenger av materialer kan være en av dem og der kan man heldigvis si at det finnes masse bra fagfolk som kan hjelpe med oppgaven.

Hos Ulstein Knuseverk finner du alt du har behov for, både i form av materialer og ekspertise i forhold til veiledning i valg av materialer og andre ting du kanskje ikke engang visste at du burde vite. Ganske greit, ikke sant?

En maskinpark med stor kapasitet

Ulstein Knuseverk leverer til mange steder i landet og har eget pukkverk i Ulstein Kommune. Knuseverket er lokalisert på Kvalneset, der de tar ut stein fra fast fjell. Selv om parken kan sies å være relativt ny er den allerede anerkjent for jobben de gjør og kapasiteten de har og er en viktig spiller både i forhold til levering til private og næringslivet.

De har utrolig stor kapasitet til å håndtere store mengder masse og produserer pukk, singel, sand og andre materialer på sitt knuseverk i Sande.

Kubiseringsknuser

Kubiseringsknuser. Nei, det er ikke noe jeg hadde hørt om før heller. Men helt ærlig tenker jeg at det er en av de tingene man faktisk egentlig ikke helt trenger å vite heller. For det er en av de tingene man heldigvis har fagfolk til. Alt du trenger å vite er at på ditt lokale knuseverk i Sande finnes det en skikkelig bra kusiberingsknuser som gjør jobben akkurat som den burde og gir deg pukk, singel og sand i aller høyeste kvalitet. Resten tar vi være opp til fagfolkene.

Flere nyheter