Skal du begynne med youtube?

11 september 2020
admin

Skal du begynne med youtube?

Da jeg skulle kjøpe et kamerastativ var det ganske overveldende å lete fordi det er så sinnsykt mange steder som selger, til så sinnsykt mange priser, med så sinnsykt mange kvalifikasjoner. Men jeg fant et veldig fint og billig stativ på Coolpriser.no. Det var akkurat det jeg trengte, for det er så slitsomt hvis man ikke vet hvor man skal lete.

Ta videoene dine til et nytt nivået

Kamerastativer er viktige uansett om du skal ta bilder eller video, men når det kommer til video er det virkelig noe helt annet. Når du skal skyte video er det virkelig viktig med et stativ, særlig hvis du vil bli stor på YouTube. Undersøkelser viser at de som gjør det best er de som blandt annet har den høyeste kvaliteten på videoer og en stor del av det er ikke utstyret, men at videoen er behagelig å se på.

En av de tingene som gjør det bra å se på er at bildet er stabilt. Et stativ hjelper til å stabilisere bildet og kan virkelig heve kvaliteten på det endelige produktet. Når bildet er mer stabilt blir videoen mer stabil og det gjør det mye, mye lettere å redigere til slutt. Jeg fant mitt på Coolpriser.no for eksempel og det var ikke så dyrt engang.

Stativ og lys hever kvaliteten

Et kamerastativ er en liten fin ting som virkelig kan løfte kvaliteten på bildene dine, og en annen ting er så sørge for bra lys. Hvis du vil lage vlogs eller videoer det du sitter og snakker er det bra med et staiv. Det kan du uten et stativ også, men med et stativ fra for eksempel Coolpriser.no, der jeg kjøpte mitt, blir resultatet mye bedre. Prøv deg frem med og uten stativ og se hvordan du liker resultatet.

Flere nyheter