Savner du noen å dele spesielle øyeblikk med?

22 mai 2021
Johanne Larsen

Vi mennesker er sosiale vesener, og derfor er det ikke så rart at vi fort savner noen å dele de spesielle øyeblikkene i hverdagen med, når vi er single over lenger tid. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du kan gå frem hvis du vil komme deg ut av singeltilværelsen på en effektiv måte.

Analyser tidligere forhold 

Det høres kanskje ut som et mareritt, men det er faktisk ikke så dumt å se litt nærmere på hva som har gått galt i tidligere forhold, hvis man gjerne vil starte på nytt med en potensielt ny. Da handler det ikke bare om å identifisere hva partneren gjorde galt, men også om å ta seg selv i nærmere øyensyn og se på hva man kunne gjort annerledes. Dette kan være lurt for å unngå å gjenta mønstre som ikke gir det forholdet du vil ha. Hvordan vi er som personer i et forhold og hvordan vi føler oss, har nemlig svært mye å si for hvor godt vi trives i forholdet. 

Finn kjærligheten på nettet

Det er mange muligheter for å finne kjærligheten online, og det er nok noe av forklaringen bak hvorfor det er blitt så populært å date nettopp online. Det er ikke bare kjærlighetsforhold man kan finne på denne måten, man kan også se etter andre typer forhold. Det er nemlig ikke alt som trenger å være så seriøst, av og til så savner man bare intimitet, nærhet og kanskje til og med bare litt spenning. Da blir det bortkastet tid å bruke mange timer på datingmedier som legger opp til et seriøst parforhold, hvis man bare er ute etter å ha det litt gøy. Det kan du finne på https://adultsex.dating/no/. Det er nemlig mange måter å date på, og det er lurt å finne en date som er ute etter det samme som deg og være ærlig fra start.

Flere nyheter