Samle dine lån med refinansiering

14 februar 2022
Maria Laugesen

editorial

Har du flere lån hos forskjellige långivere, da kan man lett miste overblikk over situasjonen. I slike tilfeller kan det være veldig smart å samle lånene med refinansiering, som også kan redusere dine kostnader.

Hvorfor refinansiere dine lån?

Refinansiering er et uttrykk for å samle sin eksisterende gjeld i ett nytt lån. Det fungerer altså helt konkret ved at du tar opp et nytt lån som brukes til å nedbetale din gjeld hos forskjellige långivere, og derfor står du igjen med gjeld hos bare én långiver. Det kan kanskje være vanskelig å se fordelene med dette, men faktisk finnes det flere:

1. Du får bedre overblikk over din økonomi ved å ha gjelden samlet hos én långiver

2. Du kan forhandle en bedre rente, unngå gebyrer hos flere långivere og slik få lavere kostnader

3. Du kan forhandle nye vilkår, som for eksempel en lengre nedbetalingstid som kan gi luft i økonomien

4. Du minsker risikoen for å glemme eller overse betalinger

Derfor kan det altså både gi deg bedre overblikk og mer luft i økonomien på flere måter, når du velger å refinansiere. Det er spesielt for deg som har flere smålån hos forskjellige långivere, som er unødvendig dyre.

refinansiering

Hvordan kan du finne ditt nye lån?

Når du skal refinansiere din gjeld, må du selvfølgelig bruke litt tid på å finne det helt riktige lånet med de best mulige vilkår og de laveste priser. Derfor gir det veldig god mening å sammenligne noen tilbud, så du kan velge de billigste for deg. Det kan du blant annet gjøre hos Swiftbanker.no, som tilbyr denne tjenesten raskt og enkelt.

På deres side kan du lese mye mer om tankene bak refinansiering og alt det praktiske, og samtidig kan du ved å skrive inn ditt ønskede beløp og dine kontaktinformasjoner motta mye mer informasjon om dine muligheter.

Flere nyheter