Flere fordeler med FedEx

07 mars 2020
Mathias Bjelland
Flere fordeler med FedEx

Det er mange ting å ta hensyn til om du skal sende en pakke i både inn- og utland. Når du skal vurdere hvilket fraktselskap du skal benytte er det viktig å kunne sammenlign flere aktører på en gang. Du vil da få en tilstrekkelig oversikt over de mange fraktselskapene som opererer i det norske markedet.

Det nederlandske selskapet FedEx Norge er et av de mest internasjonale fraktselskapene som tilbyr frakttjenester i Norge. Dette er et fraktselskap som blant annet tilbyr shippingtjenester til europeere i over 35 år. Her kan du benytte deg av flere tjenester på en gang som eksempelvis flyekspress og frakt per veinettverk.

I 2004 startet FedEx opp driften i Norge og kunne endelig tilby nordmenn de samme tjenester som i mange andre europeiske land. I dag passer dette fraktselskapet som leverandør av alle former for frakt til både bedrifter og privatselskaper. Din forsendelse blir også ivaretatt i forbindelse med toll og andre avgifter.

Finn riktig pris på frakt

Når du skal sende en pakke til utlandet eller innenlands i ekspressfart kan du oppnå gunstige fordeler dersom du sjekker like priser hos de mange fraktselskapene. Før du sjekker pris bør du vite både størrelse og vekt på forsendelsen din. Du bør også sette deg inn i lovverket om hva du kan sende per post for å unngå problemer under postgangen.

Det finnes i utgangspunktet ingen grenser for hva du kan sende ved å benytte de mange formene for transportmidler vi har tilgjengelig i dag. Du kan velge mellom å blant annet å sende en forsendelse ved bruk pall, pakke og container.

Du kan også sende fortrolige dokumenter til både privatpersoner og bedrifter. Prisen på frakten bestemmes på bakgrunn av forsendelsens størrelse og vekt. De mange fraktselskapene opererer også med ulike priser og leveringstid som er verdt å sjekke ut.

Flere nyheter