Finn en kiropraktor i dag

05 juni 2019
Maria Laugesen
Finn en kiropraktor i dag

Visste du at en kiropraktor kan hjelpe deg med mye mer enn ryggproblemer? De er nemlig spesialister i hele muskel- og skjelletsystemet, og det betyr at de har en bred viten om hele kroppen. Deres utdanning inkluderer fag som fysiologi og anatomi på et veldig høyt nivå, og derfor er de veldig godt stillet til å gi deg en diagnose. Det gjelder uansett hvilke symptomer du kommer med, og hvilken alder du har. De kan enten tilby deg behandling eller sørge for at du blir henvist til riktig sted i sunnhetssystemet – for eksempel til egen lege, bildediagnostikk, hospital eller lignende. 

Kiropraktisk behandling består av mange forskjellige ting, og manipulasjon (eller «knekk») er kun en del av dette. Det viktigste er å stille den riktige diagnosen, og i fellesskap med deg legge en behandlingsplan som passer for deg og dine behov. De behandler og rådgir for eksempel om smerter og nedsatt bevegelse i ryggen, hodepine, symptomer fra gigt i rygg eller andre ledd, skiveprolapser, tennisalbuer og mye mer. De kan hjelpe alle aldersgrupper, helt fra de minste barn til de eldste pasienter. Og de tilpasser selvfølgelig alltid behandlingen etter dine ønsker og behov, slik at du får det forløbet som er mest optimalt for deg.

Kiropraktisk behandling er trygt og kan virke effektivt på en rekke forskjellige problemer. Det er opp til den enkelte behandler – i fellesskap med deg – å avgjøre hvilket forløp som er mest relevant for deg. Men din kiropraktor vet også når man ikke skal behandle, og i disse tilfelle vil de sørge for å gi deg råd og veiledning, øvelser eller henvise til andre relevante undersøkelser eller behandlinger. Så vil du ha en vurdering av dine smerter eller symptomer, så kontakt en kiropraktor i dag, og få en grundig undersøkelse og en behandlingsplan som er skreddersydd til deg.

Flere nyheter