Få igjen selvtilliten

07 april 2020
Johanne Hansen
Få igjen selvtilliten

Ofte er det kvinner som forbindes med forfengelighet i forhold til aldring, men sånn er det nødvendigvis ikke i virkeligheten. Menn kan føle seg like utsatt når det kommer til aldring, men kvinner og menn fokuserer gjerne på helt ulike aspekter. Der kvinner ofte er mer fokuserte på kropp og kanskje også rynker og hud er menn mer opptatt av hår. Mange kvinner farger jo håret når det begynner å bli grått, men mister det ikke ettersom alderen tar til. Hårtap er det største problemet i forbindelse med menn og aldring, men hva er det egentlig som skjer? Og hvordan kan man få selvtilliten tilbake? 

Aldring og selvtillit

Det er mye forfengelighet som spiller inn når det komme til aldring og selvtillit. Det er fordi det henger sammen med ungdom å ha flott, tykt og levende hår. Når vi mister håret så ser vi fort mye eldre ut enn det vi er, eller kanskje bare føler oss. Det er mange menn som opplever et stort tap av selvtillit hvis de begynner å miste håret. Dette skjer med de aller fleste menn på et eller annet tidspunkt i livet, men for noen skjer det veldig tidlig, og da føler man at man blir gammel før tiden. Det er nemlig sånn at hår og identitet henger veldig godt sammen for oss mennesker. Vi føler oss rett og slett ikke som oss selv uten hår. Men hva kan man gjøre? 

Gjør noe selv

Man kan faktisk ta grep selv. Det finnes mange effektive produkter på markedet i dag som er designet for å forebygge og gjenoppbygge hårtap. Et godt eksempel på dette finner du på https://puregrow.no/. Her kan du finne effektive produkter som er veldig representative for den effektfulle vitenskapen vi kan dra nytte av i dag. Det er ikke lenger sånn at man må ta en hårtransplantasjon. 

Flere nyheter