Få en veggfeste som passer for din TV

29 mai 2020
Maria Laugesen

En veggfeste er en veldig smart løsning når du vil henge opp din TV hjemme i stuen, på soverommet, eller kanskje en TV eller skjerm på jobben. Her kan du nemlig få et veldig stilig uttrykk uten å anvende møbler eller annet som tar opp plass i rommet, og det blir mye enklere å gjemme bort ledninger og kabler. Derfor velger veldig mange å henge opp deres skjerm eller TV, både i hjemmet og på arbeidsplassen. Og faktisk er det utrolig enkelt å gjøre, bare du får tak i den riktige veggfesten.

Du må nemlig bare velge en veggfeste som passer til størrelsen og vekten på din TV. Dette er selvfølgelig essensielt for å vite at den faktisk kan bære vekten og derfor er robust. Hos 123elektronikk.no kan du raskt og enkelt finne de veggfester som passer for din TV ved å sortere etter størrelse og bærevekt. Da kan du gå på oppdagelse i de forskjellige relevante designs og modeller.

For eksempel kan du tenke over om du bør velge en tv veggfeste med sving. Dette betyr at du ikke bare får en flat veggfeste, men en modell som er utstyrt med uttrekk – altså en arm. Denne kan du dra ut fra veggen og deretter vinkle din TV i forskjellige retninger. Avhengig av om det er en 2 veis eller 3 veis kan du variere retningen på mange måter. En TV veggfeste med sving gir deg derfor muligheten til å vinkle din TV akkurat der du vil. Det er for eksempel opplagt hvis din TV henger på en vegg som ikke er plassert rett foran din sofa eller seng, og du derfor vil flytte den litt. Eller hvis du ønsker å kunne variere mellom å se TV både fra sofaen og bordet, selvom disse er plassert forskjellige steder i rommet.

Flere nyheter