Få en god vinter med Cedrico

07 desember 2020
admin

Få en god vinter med Cedrico

Den norske vinteren er uten tvil kald og jeg vet ikke hvorfor, men det er et eller annet med vinteren i år som gjør at den føles enda kaldere enn den pleier. Kanskje det bare er fordi den er mer tørr og tørr kulde føles annerledes. Men uansett hva, så trenger vi skikkelig gode vinterjakker i Norge.

Det er mange nordiske og internasjonale merker som lager vinterklær og det er masse fine løsninger der ute. Et av de merkene som virkelig er til å stole på når det kommer til å holde oss varm gjennom hele den kalde vinteren vi har her er Cedrico.

Norsk klesmerke

Cedrico er et norsk klesmerke og lager vinterklær som er helt spesielt tilpasset den norske vinteren og de norske værforholdene. Når det er nordmenn som står bak, så stoler jeg ekstra mye på kvaliteten. For de har levd med denne kulda hele livet og det gjør at man ikke engang vurderer å gå på kompromiss med kvaliteten. Det er det litt annerledes når det kommer til danskene. De lager masse fine ting, men de har ikke en særlig kald vinter og derfor er det bar ikke trygt å kjøpe det når det nettopp er kald, norsk vinter vi skal leve gjennom her helt oppe i nord.

Holder deg varm

En vinterjakke fra Cedrico vil kunne holde deg varm og god gjennom hele den norske vinteren uten å fryse. Noe av grunnen til at vi elsker danskene og de jakkene de lager er at de ofte er veldig fine. Men de er jo ikke varme nok. Men med disse jakkene får du faktisk både til og varme, med et design som passer både til å gå på tur og gå rundt inne i byen. Hva er vel bedre enn det liksom?

Flere nyheter