Sånn får du alltid et polert look

26 oktober 2022
Johanne Larsen

editorial

Å ha en polert, eller ‘polished’ look som det heter i sosiale medier og på YouTube, er noe mange streber etter. Men hvordan får man dette looket, og hvordan er man den, som alltid ser elegant og fin ut? Det skal vi gi noen tips til her. 

Månedlige hårfjerning

Hvis du liker å få fjernet hår, kan det være noe av det som bidrar til at du føler deg frisk og fin. Det kan være noe man med fordel kan legge inn som en månedlig avtale, men det er viktig å vite at det finnes flere former for hårfjerning, og noen varer lenger enn andre, ja til og med permanente resultater. Det er mange måter å fjerne hår på, og mange bruker barberhøvel hjemme i dusjen, voks eller hårfjerningskrem.

Det er dog blitt svært populært med laserhårfjerning, som kan fjerne uønsket hårvekst permanent etter flere behandlinger. Det kan være en god løsning for deg som vil ha et mer permanent resultat og føle deg polert hele tiden. 

Hårfjerning

Fokus på detaljer

Å se polert ut handler som regel å ha fokus på detaljer. Det er dog ikke alle detaljer som er like viktige. Det å ha velstelte negler og hender, er noe mange undervurderer når det kommer til å se fin ut hele tiden, og dette er noe man kan få til med minimum innsats. Sett av litt tid en dag i uken til å fjerne neglelakk, file negler, stelle neglebånd og ta en liten kur, så sørger du for at neglene ser ordentlige ut til den kommende uken.

Det er også mange som glemmer å fokusere på huden, men i stedet tenker på sminke. Det er dog svært viktig å fokusere på nettopp huden for at sistnevnte skal bli pent, og når man har en god hudpleierutine som gir resultater, ja, da kan man i mange tilfeller også føle seg komfortabel og fin med mindre sminke. 

Flere nyheter