Vannkrig er noe barna bare elsker!

22 juni 2019
Mathias Bjelland
Vannkrig er noe barna bare elsker!

Det klareste tegnet på at sommeren er her

Sommeren i Norge er noen ganger vanskelig å bestemme seg for når har kommet. Enkelte år kommer et par uker av sommeren rundt påsketider, mens det andre år dukker opp sent på høsten. Selv om midten av sommeren er temperert, så er det vanskelig å se for seg noen skikkelig varme dager som definerer når sommeren er her.

Allikevel finnes det en ting som aldri slår feil – vannkrigene som barna har. Disse dukker opp hvert eneste år, og det er nærmest helt ut av det blå noen ganger. Kanskje har det til og med blitt til et genetisk aspekt! Uansett, så er dette utvilsomt en god indikator på når sommeren er kommet, men da må en også gi barna muligheten med det rette utstyret. 

Vannslanger gjør leken gøyere

Det er nemlig lite gøy å gå innendørs for å hente vann til vannkrigen. Da blir dine gulv våte, og barna får ikke ut den energien de trenger. Det er derfor innkjøp av gode vannslanger kan være løsningen for deg. Da kan barna for eksempel fylle opp sine vannpistoler og gevær mye raskere, og det utendørs!

Dessuten kan også vannsprederen knyttes til denne. Det innebærer at tradisjonen med å løpe gjennom vannsprederen kan sette i gang. Slik sett er vannslanger på mange måter en portal til det nostalgiske. De bidrar både til en tilgjengelighet for barnas vannkrig, men også til å bringe frem de gode minnene vi har hatt fra vannsprederen opp gjennom årene. 

Sett i gang vannkrigen med vannslanger!

Så sant du har kjøpt nye vannslanger, så kan du hjelpe barna med å fylle sine våpen fulle av vann. Når du er ferdig, så kan du jo se om du våger å gi de en liten sprut med en av dine vannslanger også? Du kan ha det utrolig mye moro med vannslanger!

Flere nyheter