Skewb kube gjør hjernetrim gøy

29 september 2021
Johanne Larsen

Hjernetrim er sunt, men det trenger ikke å være kjedelig. Det kan nemlig være både gøy og sunt samtidig. Hjernen er nemlig akkurat som en muskel som trenger trening, og da er det lurt å finne en form for hjernetrim som man synes er gøy og som man kan ta med seg overalt. 

Prøv en rubiks kube 

En rubiks kube kan være akkurat det som skal til for at hjernetrim blir gøy. Noen ganger trenger man en digital pause, og da kan en rubiks kube være tingen. Med en rubiks kube kan man enkelt ta med seg hjernetrimmen overalt og gi hjernen en liten utfordring. Når du har klart å løse rubiks kuben mange ganger, og kanskje til og med på tid, så kan man finne andre kuber å prøve seg på. 

Hva er en skewb kube? 

Det finnes om nevnt mange forskjellige rubiks kuber å prøve seg på, og noen varianter er ganske avanserte. Hvis man føler at man har fått styr på 3×3 rubiks kuben, kan det kanskje være en ide å prøve seg på skewb kuben? Men hva er egentlig det? Så fort man begynner å se litt nærmere på kuber, så kommer nemlig begrepet skewb opp ganske fort. Skewb handler mer om rotasjonen av hjørnene, enn kubens ansikt. Derfor er det mange muligheter med en skewb, og i tillegg ser de ganske så kule ut. 

https://mastercubestore.no/62-skewb, kan du finne et stort utvalg skei kuber, og du kan enkelt finne en kube som passer perfekt til deg, så du kan få den hjernetrimmen og de utfordringene du trenger med en kube. Det vil si at man aldri er helt ferdig med å løse rubiks kube. Man kan nemlig gå videre til nye kuber etterhvert, og prøve seg på nye problemer. Det holder hjernen i god form og det er gøy samtidig. 

Flere nyheter