Kjøp LED belysning til hjemmet

03 november 2021
Maria Laugesen

editorial

Når du tenker på LED, så forestiller du deg kanskje et kaldt, sterkt hvitt lys fra et lysrør eller lignende. Men slik er det heldigvis ikke mer. I dag finnes LED nemlig i mange varianter og lyskilder, og det kan levere presis den type lys som du ønsker deg til rommet.

Velg selv lysstyrke og -farge

Før i tiden hadde LED-lamper spesielt ett problem. Nemlig at de leverte et veldig kaldt og hvitt lys. Dette er ikke populært i de fleste hjem, og derfor ble det primært brukt i industri, til varehus osv.

Men i dag er virkeligheten en helt annen. Nå er det nemlig mulig å innstille lyset på mange LED-lyskilder sånn at du kan velge om du vil ha et varmt og gult lys eller et kaldt og hvitt lys. Du kan også noen ganger velge helt andre farger, og du kan justere lysstyrken presis som du vil ha den.

Derfor har LED også funnet vei inn i de private hjem, og heldigvis for det. Her sparer de nemlig folk for mye penger på grunn av det lave energiforbruket, og sørger samtidig for å belaste miljøet mye mindre enn de mer tradisjonelle glødelamper.

Mange lamper å velge mellom

LED-teknologien finnes i dag om både lyspærer i alle størrelser og fasonger, så du kan bruke dem i alle slags lamper. Du får også LED i lysrør, selvklebende strips, paneler, vekstlys og mye mer. Kort sagt er det nesten ingen grense for hvor man kan bruke LED innen belysning, og derfor kan du med fordel skifte dine lyskilder til LED.

Da får du samtidig den fordelen at du ikke små skifte ut lyspærer like ofte, fordi de holder mye lenger. Du kan se et stort utvalg av LED lyskilder på https://ledlyskilder.no/ og finne din personlige favoritt i dag blant de mange muligheter.

Flere nyheter